Vagyonépítés kriptovalutákkal

Hogyan százszorozd meg a pénzed a kriptovaluták segítségével?

Ebben a könyvben megismerkedhetsz:

Ha megadod a keresztneved és e-mail címed, a könyv megjelenésekor azonnal értesítelek.

“Az ukrán hitelkártyáim már nem működnek. Fizikailag biztonságban vagyok Kazahsztánban, de minden megtakarításom elveszett. A kriptopénz az egyetlen pénzem, ami még van. Túlzás nélkül kijelenthetem, hogy a bitcoin, az ethereum és az nft-k mentik meg az életem, miközben nem mehetek haza.”

Miért fontos, hogy elolvasd ezt a könyvet?

Az elmúlt években a világ teljesen a feje tetejére állt. Egymás után olyan események történnek, amelyekre a legtöbben nincsenek felkészülve. Egyre erősödő infláció, eszement korlátozások, letiltott bankszámlák, gazdasági krízisek, pandémiás intézkedések, emberek megkülönböztetése, háborús helyzetek és egy bizonytalan jövő.

Ezek az események még nagyobb szerepet adtak a kriptovilágnak, ami mögött egy olyan technológia áll, amely egy sokkal igazságosabb, egyenlőbb és élhetőbb rendszert nyújt a világ számára. Egy központ nélkül működő hálózat, ahol az emberek értékeihez és tulajdonaihoz semmilyen harmadik fél nem férhet hozzá.

Figyelem! A könyvben olyan információkat találsz, amelyek akár a teljes életedet is megváltoztathatják. De ne csak a pénzre gondolj. Ugyanis a kriptovilág sokkal többről szól, mint pusztán pénz. Olyan lehetőségeket hordoz magában, ami iparágakat változtathat meg, és emberi életeket tehet jobbá.

Ha nem akarsz kiszolgáltatva lenni a jelenlegi központosított rendszernek, és nem akarod végignézni, ahogy elértéktelenedik a pénzed, feltétlenül olvasd el ezt a könyvet.

Kormos Csaba
A könyv szerzője

Kérdések, melyek felmerülhetnek benned

Mikor készül el a könyv?

Azon dolgozom, hogy értékes tudást és hasznos információkat adjak át neked ezzel a könyvvel, ami még egy kis időt vesz igénybe. Mivel a könyv tartalma nagyon aktuális, és szeretném, ha időben tudnál lépni, ezért igyekszem mielőbb befejezni. Kérlek, iratkozz fel a fenti űrlapon, és az elsők között foglak értesíteni, amikor elkészült. Köszönöm a türelmed és az előzetes bizalmad.

Milyen céllal írod ezt a könyvet?

Egyre több jel azt mutatja, hogy néhány éven belül a kriptovaluták olyan mértékben elterjedhetnek, mint ahogyan annak idején az internet. Amikor ez bekövetkezik, valószínűleg sokan nem fogják érteni, hogy mi történik, viszont akik hajlandóak a korai fázisban erről tanulni, ők rengeteget profitálhatnak belőle. Ha belegondolsz, az internettel is azok nyertek igazán, akik már az elején benne voltak, tanultak róla, vagy valamilyen internetes vállalkozásba kezdtek. Ezt a könyvet azért írtam, hogy felkészítselek téged, a környezetem és magamat is arra az időszakra, amikor a kripto a nagy tömeghez is élér, hogy a lehető legtöbbet profitálhassunk belőle.

Mit adhat számomra ez a könyv?

Olyan értékes tudást és információt, amivel pozitív irányba terelheted a saját és a családod életét. Ez a tudás segíthet a vagyonod megtartásában és felépítésében, egy új szenvedélyes hobbinak a megtalálásában, a vállalkozásodnak a növekedésében, vagy akár egy új karrier elindításában. Egy teljesen új világot ismerhetsz meg, ami számos lehetőséget tartogathat számodra, ha hajlandó vagy időben cselekedni.

Milyen kötelezettségem van, ha regisztrálok?

Természetesen nincs semmilyen kötelezettséged a regisztrációval, viszont sokat segítesz azzal, ha jelzed az érdeklődésed. Azonnal értesíteni foglak a könyv megjelenésekor, de ha úgy döntesz, hogy nem kéred, csak hagyd figyelmen kívül a levelem. Emellett elképzelhető, hogy alkalmanként hasznos üzeneteket is küldök, de ha nincs rá szükséged, bármikor leiratkozhatsz. Tiszteletben tartom az értékes idődet, ezért kéretlen és értéktelen levelekkel soha nem foglak zavarni.

Miért jó, ha regisztrálok?

Azért, mert a könyv megjelenésekor azonnal értesíteni foglak e-mailben. Emellett, ha előregisztrálsz, kedvezményesen juthatsz hozzá a könyvhöz. Ezzel szeretném meghálálni, hogy jelzed az érdeklődésed.

Milyen formátumban jelenik meg a könyv?

A könyv nyomtatott és e-book formátumokban lesz elérhető. Tehát számítógépen, tableten és telefonon is elolvashatod, ahogy kényelmesebb neked.

Kérdésem lenne. Hol tudlak elérni?

Ha bármi kérdésed lenne a könyvvel kapcsolatban, bátran írj nekem a csaba@kriptomilliomosok.hu e-mail címre, és mielőbb válaszolni fogok.

A könyv hamarosan megjelenik

Értesítselek a könyv megjelenésekor?

kriptomilliomosok-fekete-bitcoin-logo.png

© Kriptomilliomosok 2022 Minden jog fenntartva.
A kriptomilliomosok.hu weboldalon található tartalmak nem minősülnek befektetési tanácsadásnak.

Go to top