🚚 A nagy érdeklődés miatt átmeneti készlethiány alakult ki, ezért a szeptemberben rendelt könyvek október első hetében kerülnek szállításra.
Ha addig vásárolsz, használd a “kripto10” kuponkódot, amivel 10% kedvezménnyel juthatsz hozzá a könyvhöz.
Köszönöm a megértésed és a türelmed! 🙏

Vagyonépítés kriptovalutákkal

Hogyan százszorozd meg a pénzed a kriptovaluták segítségével?

Egy szókimondó könyv a kriptovalutákról, a szabadságról, a változásról és a jövőről azoknak, akik elég bátrak, hogy a saját szabályaik szerint éljék az életüket.

“Az ukrán hitelkártyáim már nem működnek. Fizikailag biztonságban vagyok Kazahsztánban, de minden megtakarításom elveszett. A kriptopénz az egyetlen pénzem, ami még van. Túlzás nélkül kijelenthetem, hogy a bitcoin, az ethereum és az nft-k mentik meg az életem, miközben nem mehetek haza.”

ARTYOM FΞDOSOV

Miért fontos, hogy elolvasd ezt a könyvet?

Az elmúlt években a világ teljesen a feje tetejére állt. Egymás után olyan események történnek, amelyekre a legtöbben nincsenek felkészülve. Egyre erősödő infláció, eszement korlátozások, letiltott bankszámlák, gazdasági krízisek, pandémiás intézkedések, emberek megkülönböztetése, háborús helyzetek és egy bizonytalan jövő.

Ezek az események még nagyobb szerepet adnak a kriptovilágnak, ami mögött egy olyan technológia áll, amely egy sokkal igazságosabb, egyenlőbb és élhetőbb rendszert nyújthat a világ számára. Egy központ nélkül működő hálózat, ahol az emberek értékeihez és tulajdonaihoz semmilyen harmadik fél nem férhet hozzá.

A könyvben olyan információkat találsz, amelyek akár a teljes életedet is megváltoztathatják. De ne csak a pénzre gondolj! Ugyanis a kriptovilág sokkal többről szól, mint pusztán pénzről. Olyan lehetőségeket hordoz magában, ami iparágakat változtathat meg, és emberi életeket tehet jobbá.

Mit adhat számodra
ez a könyv?

Új technológiai <br> ismereteket

Új technológiai
ismereteket

Megismerkedhetsz egy forradalmian új technológiával még a tömeges elterjedése előtt.

Ötleteket <br> az infláció ellen

Ötleteket
az infláció ellen

Olyan módszerekről olvashatsz, amelyek megóvhatják a vagyonodat az egyre növekvő inflációtól.

Tudást<br>a kriptovalutákról

Tudást
a kriptovalutákról

Betekintést kaphatsz a kriptovaluták izgalmas világába, amely hamarosan a mindennapjaink részévé válhat.

Vagyonépítési<br>ötleteket

Vagyonépítési
ötleteket

Elsajátíthítod a kriptobefektetések alapjait, amivel akár generációkon átívelő vagyont is építhetsz.

0
tartalmas fejezet
0
oldalnyi naprakész tudás
0
nap garancia

Miről fogsz olvasni?

1. Fejezet: A pénzről

A könyv első fejezetében átveszünk néhány alapinformációt a pénzről, illetve annak különböző típusairól. Erre mindenképpen szükséged van, hiszen ha nem vagy tisztában az alapokkal, sokkal nehezebb dolgod lesz megérteni a Bitcoint és a kripto ökoszisztéma működését.

2. Fejezet: Az inflációról

A második fejezet egy nagyon aktuális témáról fog szólni, az inflációról, ami egyre nagyobb mértékben van jelen az életünkben. Megismerkedhetsz magával az inflációnak a jelenségével, de megvizsgáljuk azt is, hogy korábban milyen hatása volt az országok életére. A fejezet végén azt nézzük meg, hogy milyen módszerek jöhetnek szóba, ha nemcsak megvédeni, hanem még növelni is akarod a vagyonodat egy gazdasági válság során. Ugyanis attól, mert infláció van, lehetőségből nem lesz kevesebb. Viszont ha meg akarod találni ezeket a lehetőségeket, figyelned és cselekedned kell.

3. Fejezet: A blokkláncról

A harmadik fejezetben a blokklánc technológiát mutatom be neked, ami tulajdonképpen a kriptopénzek működésének az alapját jelenti. Ez is egy nagyon fontos rész, hiszen már egyre több területen használják ezt a technológiát, ami a következő években még jobban elterjedhet. Emellett szó lesz a centralizált és a decentralizált rendszerekről is, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy megértsd a blokklánc működését. Aki hajlandó erről tanulni, akár még egy új karriert is indíthat ezen a területen, ezért részletesebben is foglalkozunk a blokklánccal.

4. Fejezet: A kriptovalutákról

A negyedik fejezet a kriptovalutákról fog szólni, ahol megismerkedhetsz a Bitcoin szellemiségével és értékével, hiszen az alapok itt is nagyon fontosak. A Bitcoin az internet megjelenése óta az egyik legfontosabb dolog, ezért bővebben is olvashatsz róla. Emellett megismerkedhetsz a kriptopénzek fajtáival, illetve bemutatok néhány olyan területet, amelyek a kriptopiacon belül még nagy szerepet kaphatnak a jövőben.

5. Fejezet: A befektetésről

Az ötödik fejezet a kripto befektetésről fog szólni, amikor is megismerkedhetsz a piac működésével, a befektetési lehetőségekkel, a különböző kriptotőzsdékkel és kriptotárcákkal, de szó lesz a piaci manipulációról, illetve a befektetői gondolkodásmódról is. Ahhoz, hogy megszázszorozhasd a pénzedet, ez a fejezet kihagyhatatlan, ezért érdemes lesz akár többször is elolvasnod.

Kiknek szól ez a könyv?

A könyvet úgy építettem fel, hogy akkor is profitálni tudj belőle, ha semmilyen előképzettséggel nem rendelkezzel még a kriptovalutákról. Emellett akkor is hasznodra válhat, ha már ismered az alapokat, hiszen találhatsz a könyvben olyan részeket, amivel elmélyítheted a már meglévő tudásodat.

Kezdőknek

Kezdőknek

Nem probléma, ha teljesen kezdő vagy, hiszen az alapoktól indulva készítelek fel arra, hogy minél tisztább döntést hozhass a befektetéseddel és a jövőddel kapcsolatban.

Haladóknak

Haladóknak

Előny, ha már rendelkezel legalább egy alaptudással, amit a nagyobb siker érdekében még szilárdabb alapokra helyezhetsz a könyv segítségével.

Kiknek NEM ajánlott ez a könyv?

Akik gyorsan akarnak meggazdagodni

Akik gyorsan akarnak meggazdagodni

Igaz, hogy a kriptovilágban bármi lehetséges, de ha a gyors meggazdagodás receptjét keresed, akkor ez a könyv nem neked szól.

Akik munka nélkül akarnak sikert elérni.

Akik munka nélkül akarnak sikert elérni.

Ha nem vagy hajlandó időt és energiát befektetni a sikeredért, ne vedd meg ezt a könyvet! Légy megszállott, és dolgozz okosan! Erre van szükség.

Akik nem hajlandóak tanulni

Akik nem hajlandóak tanulni

Ha előbbre akarsz jutni az életedben, tanulnod kell. Ehhez a kripto és ez a könyv remek eszközök lehetnek, de tanulás nélkül nem tudsz szintet lépni.

Milyen céllal írtam ezt a könyvet?

Egyre több jel azt mutatja, hogy néhány éven belül a kriptovaluták olyan mértékben terjedhetnek el, mint ahogyan annak idején az internettel történt. Amikor ez bekövetkezik, sokan nem fogják tudni, hogy mit tegyenek, viszont akik hajlandóak a korai fázisban erről tanulni, ők rengeteget profitálhatnak belőle. Ha belegondolsz, az internettel is azok nyertek igazán, akik már az elején benne voltak, tanultak róla, vagy valamilyen internetes vállalkozásba kezdtek. Ezt a könyvet azért írtam, hogy felkészítselek téged, a környezetemet és magamat is arra az időszakra, amikor a kripto a nagy tömeghez is elér, hogy a lehető legtöbbet profitálhassunk belőle.

Mégis mit nyerhetsz ezzel a könyvvel?

Olyan értékes tudást és információkat, amivel pozitív változásokat teremthetsz a saját és a családod életében. Ez a tudás segíthet a vagyonod megtartásában és felépítésében, egy új szenvedélyes hobbinak a megtalálásában, a vállalkozásodnak a növekedésében, vagy akár egy új karrier elindításában. Egy teljesen új világot ismerhetsz meg, ami számos lehetőséget tartogathat számodra, ha hajlandó vagy időben cselekedni.

Olvasói vélemények

A leginspirálóbb visszajelzések az olvasóimtól

Plantak Ivica
5/5

Fantasztikus írás. Ha valaki valóban bele akar kezdeni a kriptóba, akkor ez egy nagyon, de nagyon hasznos könyv lehet számára. Gratulálok Csaba! Örülök, hogy én is azok közé tartozom, akik inspiráltak abban, hogy megírd ezt a könyvet.

Hallgasd meg Plantak Ivica véleményét a lenti videóban:

Szabó Ádám
5/5

Nagy gratula a könyvedhez! Eléggé kezdő vagyok ebben a kripto világban, de úgy érzem ez az amit kerestem. Ahogy elkezdtem olvasni a könyvet, olyan volt, mintha a saját gondolataimat olvasnám vissza. Kerestem valami újat, valami mást, ami nem az unalmas hétköznapokról szól. Mire elolvastam a könyvet, pezsgett az agyam a sok információtól, és úgy voltam vele, hogy még még még! Egyre jobban lázba hoz ez az egész. Most még csak barátkozok vele, figyelgetem a piacot, az oldalakat, amiket ajánlottál, és remélem minél előbb belerázódom a dologba. Köszi, hogy a könyv által elindulhatok azon az úton, amit kerestem!

Mészáros Ádám
5/5

A könyv nagyon olvasmányos, könnyen emészthető, és egy jól összeszedett séma mentén epül fel. A végére nem volt hiányérzetem a témával kapcsolatban. Nagyon jó, hogy kitérsz egyesével is a különböző befektetési lehetőségekre, amit ez a piac képes nyújtani. Tetszett, hogy leírtad az előnyöket és a hátrányokat, így mindenki el tudja dönteni, hogy melyik lehetőség áll közel a befektetői habitusához. A könyvben található sztorik sokat segítettek, hogy minél jobban megértsem az információkat és a mögöttes tartalmat. Összességében nagyon rendben van ez a könyv, és sokakhoz kellene eljutnia. Hiánypótló könyv a kriptobefektetők polcáról.

A szerzőről

Kormos Csaba vagyok, a Vagyonépítés kriptovalutákkal című könyv szerzője. 2019-ben ismerkedtem meg a kriptovilággal, ami óriási hatással volt rám. Az összes kötelezettségemet félresöpörtem, hogy ezzel foglalkozhassam, mert azt éreztem, hogy egy forradalmi dolog van kibontakozóban, aminek még az elején a részése tudok lenni. Ezután fogalmazódott meg bennem, hogy erről másokat is tájékoztatni akarok, hiszen a többség még szinte semmilyen hiteles információval nem rendelkezik a kriptokban rejlő lehetőségekről. Pedig jól látható, hogy a kriptovaluták villámgyorsan terjednek a világban, és néhány éven belül akár még a pénzügyi rendszert is megváltoztathatják. 

A könyvvel szeretném átadni a legfontosabb tudnivalókat a kriptokról, illetve a tudásom egy részét, amivel te is elindulhatsz ezen az izgalmas úton. Ha szeretnél olyan tudásnak a birtokában lenni, ami rengeteg új lehetőséget hozhat számodra a jövőben, akkor ez egy olyan terület, amiről érdemes tanulnod. Én összegyűjtöttem neked egy könyvbe a leglényegesebb tudnivalókat, de más hiteles forrásokat is kereshetsz, a lényeg, hogy tanulj róla.

És még egy fontos dolog: nem a semmiből találgatok. A könyvben található információk tényeken, tapasztalatokon és több éves kutatómunkán alapszanak.

"Küldetésem ezzel a könyvvel, hogy tízezer embernek segítsek felépíteni egy pozitív és szenvedélyes jövőképet."

Kormos Csaba

Rendelés

Vagyonépítés kriptovalutákkal nyomtatott könyv

9.990

Ft

szállítási költség

bankkartyak

100% Kockázatmentes pénzvisszafizetési garancia

Ez a könyv minden segítséget megad, hogy megismerkedj a kriptovalutákkal, és elkezd felépíteni a vagyonodat még mielőtt a nagy tömeg megérkezik a piacra. Több éves kutatómunka, tapasztalatszerzés, hullámvölgyek, befektetések, sikerek, kudarcok, és közel egyévnyi írói munka van ebben a könyvben. Ennek ellenére, ha mégsem kapsz belőle semmilyen értéket, 30 napon belül visszakérheted a pénzedet, ami miatt természetesen nem fogok rád neheztelni. Megköszönöm, hogy bizalmat szavaztál nekem, és barátságban válunk el egymástól. Ehhez nem kell mást tenned, mint sértetlen állapotban visszaküldened a könyvet. Tehát nem kockáztatsz semmit a vásárlással.

Kérdések, melyek felmerülhetnek benned

Szükséges a könyvhöz előképzettség?

Nincs szükséged előképzettségre. Úgy építettem fel a könyvet, hogy teljesen kezdők számára is érthető legyen, de mellette a haladók részére is szolgáljon új információkkal.

Releváns tud maradni a tartalom?

Mivel a kriptopiacot is az emberi érzelmek irányítják, ezért a könyv tartalma hosszú távon is aktuális tud maradni. Természetesen vannak a piacnak olyan részei, amelyek folyamatosan változnak, de a könyvben olyan területekről olvashatsz, amelyek nagy jövő elé nézhetnek. Ráadásul egyre több dolog azt mutatja, hogy sokkal nagyobb szerepe lesz a jövőben a kriptoknak, mint azt jelenleg a többség gondolja. Aki hajlandó most ezzel komolyan foglalkozni, néhány év múlva valószínűleg hálás lesz majd saját magának.

Mit adhat számomra ez a könyv?

Olyan értékes tudást és információt, amivel pozitív irányba terelheted a saját és a családod életét. Ez a tudás segíthet a vagyonod megtartásában és felépítésében, egy új szenvedélyes hobbinak a megtalálásában, a vállalkozásodnak a növekedésében, vagy akár egy új karrier elindításában. Egy teljesen új világot ismerhetsz meg, ami számos lehetőséget tartogathat számodra, ha hajlandó vagy időben cselekedni.

Hány oldalas a könyv?

A könyv 236 oldalas, és 5  fejezetet tartalmaz.

Mit tegyek, ha elégedetlen vagyok?

Amennyiben elégedetlen vagy a termékkel, akkor a kézhezvételtől számított 30 napon belül elállhatsz a vásárlástól. Ha úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amire számítottál, a termék visszaküldését követően kérdés nélkül visszafizetem a pénzedet. Csak arra figyelj, hogy a könyvet sértetlen állapotban juttasd hozzám vissza.

Hogyan fizethetek?

A honlapon online bankkártyás fizetéssel, a Paylike biztonságos felületein (Visa, MasterCard, Maestro, AmericanExpress) van lehetőséged fizetni.

Utánvét esetén a futárnál készpénzzel és kártyával is fizethetsz.

Biztonságosan tudok tőled vásárolni?

Abszolút! A bankkártya adataidat nem ismerem és nem is tárolom. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan kerülnek továbbításra a bankfióknak. Vezető pénzügyi intézmények rendszereit használod a vásárlás során, így teljes mértékben biztonságosan, kényelmesen és gyorsan tudsz vásárolni. 

Cégként tudok vásárolni?

Sajnos erre jelenleg nincs lehetőséged. Magánszemélyként viszont bármikor leadhatod a rendelésed.

Kapok számlát a rendelésemről?

Természetesen! A vásárláskor megadott e-mail címedre elektronikus számla kerül kiállításra, ami a rendelést követően a postafiókodban fog landolni. A számla generálása az általad megadott számlázási adatok alapján készül, ezért ügyelj arra, hogy helyesen és pontosan add meg az adataidat.

Mikor kapom meg a rendelésem?

A rendelésed lehetőség szerint még aznap átadásra kerül az MPL futárszolgálatnak, akik 1-3 munkanapon belül eljuttatják hozzád. Amennyiben a szállítási idő valamilyen oknál fogva mégis módosulna, arról mindenképpen értesítést fogsz kapni.

Mennyibe kerül a postaköltség?

A szállítás költsége Magyarország területén egységesen 1950 Ft.

Ha külföldre szeretnél rendelni, írj előtte egy üzenetet a csaba@kriptomilliomosok.hu e-mail címre, és pontosítunk.

Kérdésem lenne. Hol tudlak elérni?

Ha bármilyen kérdésed felmerül a könyvvel, a kriptovalutákkal, vagy a rendeléseddel kapcsolatban, a csaba@kriptomilliomosok.hu e-mail címre bátran írhatsz.

Ha nem akarsz kiszolgáltatva lenni a jelenlegi központosított rendszernek, és nem akarod végignézni, ahogy elértéktelenedik a pénzed, feltétlenül olvasd el ezt a könyvet.

kriptomilliomosok-fekete-bitcoin-logo.png

© Kriptomilliomosok 2022 Minden jog fenntartva.
A kriptomilliomosok.hu weboldalon található tartalmak nem minősülnek befektetési tanácsadásnak.

Go to top